menu

4:00 PM
Вітаємо!

09-12 березня 2021 року Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді спільно з Громадською організацією «Спілка освітян України», за підтримки Всеукраїнської громадської організації «Спілка автоматизаторів бізнесу», Українського альянсу по боротьбі з підробками та піратством, компаній «DIXI-CENTER» і «2D⁞3D», за сприяння Президії Національної академії наук України, Президії Національної академії педагогічних наук України провели фінальний тур ІІ етапу ХХ Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій «Екософт-2021» та XІІ національний тур Міжнародного конкурсу комп’ютерних проектів «INFOMATRIX-2021». Інформаційними партнерами виступили: видавництво «Педагогічна преса», електронний дайджест «Техносвіт», журнал «Комп’ютер у школі та сім’ї». Фінал відбувся у дистанційному форматі.

Перемогу у змаганнях виборювали 140 авторських програмних і апаратних розробок, з числа понад 150 молодих розробників: учнів та вихованців закладів загальної середньої, позашкільної, професійно-технічної освіти, студентів закладів вищої освіти. Учасники фінальних змагань представили відеозаписи захистів своїх проєктів, на яких продемонстрували власне розробки та в окремих випадках технічну документацію.

Компетентне журі у складі представників НАН України, науково-педагогічних працівників ЗВО, професійних розробників-програмістів і суперфіналістів минулих років зі складу Infomatrix Club досить високо оцінило здобутки молоді.

У фіналі брали участь і учні нашого ліцею:

Учениця 9А класу Бубнова Карина (Диплом ІІІ ступеня) представила плакат "Бережімо природу!" у категорії "Комп'ютерне мистецтво". У цій же категорії боровся у фіналі за перемогу учень 5Б класу Трибрат Микола з макетом "Дотягнутися до небес". Вакуленко Анастасія (9А) зі своєю навчальною програмою для дошкільників і учнів 1 класів "Вчимося рахувати" , яку розробила на честь Року математики в Україні, посіла ІІІ призове місце. Також Дипломи ІІІ ступеня здобули "Брати-скелелази" - Пічка Демід (5Б) і Пічка Ігор (7Б) зі своєю ігровою програмою "Долаємо гірські вершини".

Бубнова Карина запрошена до суперфіналу!

Вітаємо!

Бажаємо творчої наснаги, подальших успіхів, нових відкриттів і  перемог!

Переглядів: 177 | Додав: Ludmila5683 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0