menu

10:00 PM
участь в міжнародному проекті під егідою фонду Клічко

Наші учні брали участь в міжнародному проекті під егідою фонду Клічко."Це міжнародний освітній проект для підлітків 14-16 років з України та Німеччини, які прагнуть навчитися ефективно боротися з викликами, стати еко-свідомими і розвинути лідерські якості. Після повернення додому учасники організовують проект для своєї громади. Підлітки в усьому світі різні завдяки унікальним традиціям та особливостям менталітету. Проте виклики, з якими вони стикаються, а також питання, що їх хвилюють – безумовно схожі. Знайомство з цінностями однолітків з інших країн може підштовхнути їх до змін у власному житті та житті громади. Саме це спонукало нас разом з німецьким фондом “DFB-Stiftung Egidius Braun” зібрати на 6-денний інтенсив креативних та вмотивованих підлітки, які мріють глобально, а діяти готові локально.Усі тренінги проводяться англійською мовою. Саме тому це чудова нагода попрактикувати свої мовні навички. А спілкуючись з однолітками з Німеччини, можна також вдосконалити рівень німецької. 

Учасники проекту дізнаються, як саме вони можуть піклуватися про планету і творити зміни у своєму суспільстві. Під час тренінгів вони познайомляться з методом Володимира Кличка “F.A.C.E. the Challenge“. Він поєднує у собі духовні та фізичні практики і базується на 4 стовпах: Зосередженість, Спритність, Взаємозв’язок та Витривалість. Метод має на меті зміцнити силу волі та навчити перетворювати проблеми на виклики.Підлітки також сформують свої цілі на майбутнє, розвинуть лідерські якості та вироблять нові екологічні звички. А завдяки креативним завданням у командах дізнаються, що саме поряд з однодумцями ми стаємо сильнішими, а наші ідеї легше втілювати у життя.

Знання набагато краще засвоюються, коли навчаєш інших. Тому, повернувшись у свої громади, учасники проведуть власний проект у рідних містах та селах, під час якого поділяться тим, що дізналися. З України буде відібрано 21 учасників та учасниць."

Однією з цих 21 учасників стала наша учениця 9-го класу ЧИСТЕНКО АНАСТАСІЯ!

Переглядів: 259 | Додав: Ludmila5683 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0