menu

11:58 PM
До уваги випускників! Пробне ЗНО

В Українському центрі оцінювання якості освіти

оприлюднили дати проведення пробного ЗНО у 2022 році.

Зовнішнє оцінювання проводиться з метою забезпечення прав осіб на рівний доступ до вищої освіти та оцінювання відповідності результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти, державним вимогам.

Участь у зовнішньому оцінюванні може взяти особа, яка має повну загальну середню освіту або здобуде її в поточному навчальному році та зареєструвалася відповідно до встановлених вимог.

Освіта.ua пропонує учасникам зовнішнього незалежного оцінювання 2022 року інформаційні матеріали, які допоможуть краще підготуватися до ЗНО та успішно скласти тести.

 

Відповідно до наказу, 19 березня 2022 року відбудеться пробне тестування з української мови та української мови і літератури.

Тестування з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, а також з іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької) відбудеться 26 березня 2022 року.

У день проведення пробного ЗНО кожен зареєстрований учасник може скласти тест з одного навчального предмета.

Результати пробного ЗНО-2022 для осіб, які введуть свої відповіді на спеціальному сервісі, буде оприлюднено на їхніх інформаційних сторінках.

Так, 25 березня буде оприлюднено результати з української мови, української мови і літератури, а 1 квітня - з усіх інших навчальних предметів.

Реєстрація для участі у пробному ЗНО-2022 триватиме з 5 до 22 січня 2022 року. Зареєструватися можна буде на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Як відомо, участь у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні надає можливість майбутнім вступникам ознайомитись з процедурою проведення та відчути атмосферу «реального» тестування. Тестові завдання ПЗНО є аналогічними з тими, що використовуються під час зовнішнього оцінювання.

Важливо! Результати пробного ЗНО не будуть зараховані як оцінки за державну підсумкову атестацію та не будуть використані для участі в конкурсному відборі під час вступу до закладів вищої освіти.

БІЛЬШЕ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ЗНО

Для отримання важливої інформації про проведення ЗНО приєднуйтесь до сторінок Вступна кампанія в Telegram або Абітурієнт і Освіта.ua у Facebook.

 

За матеріалами Освіта.ua від 21.10.2021

Переглядів: 145 | Додав: Ludmila | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0