menu

7:30 AM
До уваги громадськості!

КРЕМЕНЧУК І КРЕМЕНЧУЖАНИ ОБИРАЮТЬ «БЕЗПЕЧНЕ МІСТО»

Жовтень 30, 2019

 

До уваги жителів Кременчука! Наше місто бере участь у пілотному проекті державного рівня «Всеукраїнський громадський бюджет Полтавщини». Разом із іншими населеними пунктами Полтавської області Кременчук представив свою громадську ініціативу «Безпечне місто», головною метою якої є створення комфортних і безпечних умов для проживання кожному городянину. Нагадаємо, проектом передбачено встановлення камер відео спостережень у закладах освіти, охорони здоров’я, парках, скверах, місцях загального користування міста тощо, створення ситуаційного центру, куди стікатиметься інформація з камер і можна буде стежити за ситуаціями та подіями в режимі онлайн.

Впровадження цього проекту допоможе попереджати та оперативно реагувати на правопорушення спеціалістам відповідних служб, а тим самим - забезпечити безпеку громадянам. У разі перемоги Кременчук на реалізацію проекту «Безпечне місто» отримає з державного бюджету понад 13 млн. гривень.

Від кожного, хто любить Кременчук, хто мріє про краще та безпечне життя в ньому, залежить чи стане наше місто переможцем проекту «Всеукраїнський громадський бюджет Полтавщини».   А для цього треба лише взяти участь у голосуванні, яке триватиме до 13 листопада.  

Віддати свій голос за проект Кременчука «Безпечне місто» можна в кілька способів - через термінал Приватбанку, через Ощадбанк, Приват 24, а також при наявності електронних ключів. Схема голосування нескладна. Із нею можна ознайомитися на офіційному сайті Кременчуцької міської ради.

Окрім того, на сайті розміщене посилання на платформу «Всеукраїнського громадського бюджету» https://vgb-poltava-budget.e-dem.in.ua/?fbclid=IwAR2oJA_iuqJeOWI3wzbqiz1vw1Zx9pZIsUtbhROBYEMp4_85dbplh2Fwn8k#/project/8520?compid=193. На ній міститься інформація про проект Кременчука «Безпечне місто»,  через неї можна взяти участь у голосуванні.  

 

Нагадуємо!

Проект «Безпечне місто» у всеукраїнському переліку громадських ініціатив розміщений під номером 10.

Підтримаємо проект Кременчука «Безпечне місто»! Розкажіть про «Безпечне місто»  своїм рідним, друзям і просто знайомим людям. Віддамо свої голоси за життя в «Безпечному місті»!

 

Теги: #Новини

Переглядів: 252 | Додав: Ludmila5683 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0