menu

1:37 AM
До уваги батьків, учнів і вчителів!

nz_logo
НОВІ ЗНАННЯ. Електронні класні щоденники та журнали. Зручна система дистанційного навчання. Заклад освіти приєднаний до системи "КУРС "Школа"".


google-classroom_logo
GOOGLE CLASSROOM. Безкоштовний веб-сервіс, створений Google персонально і для нашого закладу освіти. Є мобільний додаток.
 

КУРСИ

prometheus_logo
PROMETHEUS. Близько 100 безкоштовних онлайн-курсів, серед яких курси підготовки до ЗНО, англійської мови та освіти сучасного вчителя.
 

edera_logo
ED-ERA. Проєкт, який створює безкоштовні онлайн-курси (зараз близько 50) та освітній контент широкого спектра з використанням IT (історія, математика, права людини, англійська мова, біологія)
 

ilearn_logo
iLEARN. Онлайн курси з основних предметів ЗНО, вебінари з найкращими репетиторами, тести, подкасти, матеріали для самопідготовки
 

learningapps_logo
LEARNINGAPPS. Конструктор інтерактивних завдань, що дозволяє зручно й легко створювати електронні інтерактивні вправи, що сприяє активності, самостійності, ефективності, зв'язку теорії з практикою, поєднання колективних та індивідуальних форм навчальної роботи тощо.
 

Youtube-канали для дистанційного навчання

cikavanauka_logo
ЦІКАВА НАУКА. Переклад і озвучення науково-популярних та освітніх відео на різні наукові теми з фізики, астрономії, біології, географії та математики.
 

naurok_logo
НА УРОК: ОНЛАЙН ШКОЛА. Відкриті уроки та підготовка до ЗНО 2021 від онлайн-школи проєкту «На урок».
 

znoua_logo
ZNO UA. Корисний канал при підготовці до ЗНО: відеоуроки, лекції, анонси освітніх подій.
 

distosvita_logo
ДИСТ ОСВІТА. Всі курси інформатики для середньої школи: від 2 по 11 клас, профільні курси за вибором з інформаційних технологій та програмування
 

fizmat_logo
FIZMAT ПРОФІЛЬ. Мета цього каналу не тільки підготовка до ЗНО з фізики шляхом розв' язування задач, а й в тому, щоб дати можливість відчути ту напруженість, сповнену несподіваних відкриттів і сміливих гіпотез атмосферу, в якій живуть фізики
 

ukrhistory_logo
УКРАЇНСЬКА ІСТОРІЯ. Цей канал для тих, хто цікавиться історією як наукою чи просто як джерелом цікавої інформації.
 

naukaivsesvit_logo
НАУКА ТА ВСЕСВІТ. Переклади та озвучення українською мовою відеороликів наукової тематики про сучасні дослідження Всесвіту, природи, людини.
 

ukrainer_logo
UKRAЇNER. Україна зсередини (культура, географія, історія, туризм, антропологія та етнографія).
Переглядів: 120 | Додав: Ludmila | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0