menu

2:10 PM
Для батьків майбутніх першокласників

Освітній науково-педагогічний проект «Інтелект України»

Шановні батьки майбутніх першокласників!

 

Ми маємо нагоду привітати Вас з Новим 2020 роком, якого так чекала Ваша малеча. Мабуть, прихід Святого Миколая для нас, дорослих, теж дуже важливий. Ми звертаємося до нього з проханням допомогти здійснити наші мрії, подарувати довгі роки здорового, щасливого життя, а подумки розуміємо, що наші діти у 2020 році будуть долати нові вершини у своєму житті, стануть учнями, зустрінуться зі своєю Першою вчителькою! Як складуться стосунки у Вас і Вашої дитини з вчителькою, однокласниками! Ці питання дуже суттєві і важливі. Тут ми будемо Вам намагатися допомогти.

Але ще є дуже важливе питання, до якого причетні тільки Ви, дорослі, – батьки! Ви маєте обрати освітню програму, за якою будуть навчатися Ваші діти. Сьогодні в освітньому просторі діють 10 державних освітніх програм, серед них: дві Типові, які розроблені під керівництвом МОН України, інші 8 – науковцями та вчителями-практиками, які базуються на найкращому світовому та європейському досвіді.

Наша освітня програма має назву «Інтелект України», вона успішно реалізується в Україні з 2008 року, має багато прихильників серед батьківської спільноти. У цьому році ми мали перших випускників, і вони нас порадували успіхами при здачі ЗНО (бали 170-200), всі вступили до вишів на бюджетну форму навчання. Це наша гордість, щастя батьків; діти обрали різноманітні професії, що є перспективними  на ринку праці, тому що ми приділяємо велику увагу природничо-математичній освіті (STEM-освіті).

Детально Ви зможете ознайомитися з Проєктом на нашому сайті «Інтелект України».

Ви будете отримувати інформацію, практичні поради, відповіді на Ваші запитання - професійні зустрічі з психологом Проєкту Щербаковою Оленою Олександрівною, кандидатом психологічних наук, а також з лікарями Інституту охорони здоров’я дітей та підлітків Національної академії медичних наук України, його директором – професором Даниленко Георгієм Миколайовичем, доктором медичних наук.

З цього місяця ми вже розпочнемо підготовку Вас і Ваших дітей до школи на нашому сайті (на окремих сторінках «Крокуємо до школи, вчимося бути учнями»). Раді будемо зустрітися з Вами.

Команда «Інтелекту України»

Переглядів: 346 | Додав: Ludmila | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0